مهاجرت به خارج از کشور و تمامی نکاتی که قبل و بعد از آن نباید از قلم بیندازید
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 18
نویسنده : admin

 

بخش اول: کارهای مربوط به مهاجرت
۱. از اعتبار گذرنامه و انتخاب درست ویزا اطمینان حاصل کنید

اگر نوع مهاجرت شما طوری است که ممکن است دقیقه نود به شما اطلاع دهند که حرکت کنید، باید برای این احتمال آماده باشید. هر چیزی را که امکان زودتر آماده‌کردنش هست آماده کنید و فقط مواردی را که باید نزدیک به زمان حرکت انجام شوند به روزهای آخر موکول کنید. مشکلات مربوط به ویزا می‌تواند سفرتان را به تأخیر بیندازد؛ پس از قبل کارهای مربوط به آن را انجام دهید.

اطمینان حاصل کنید که گذرنامه‌تان معتبر است. اگر گذرنامه‌تان قدیمی است و باید گذرنامه جدید بگیرید، معطل نکنید. این اولین گامی است که باید بردارید. درخواست‌ برای گذرنامه جدید تا دریافت آن ممکن است هفته‌ها طول بکشد.

۲. برنامه‌ریزی کنید
قبل از هر چیز دیگری، برنامه‌ای دقیق تهیه کنید که از روی آن بتوانید کارهای انجام‌شده و انجام‌نشده را به‌راحتی بررسی کنید. این برنامه باید کامل باشد و حتما در آن مهلت یا سررسید انجام کارها قید شده باشد. در ادامه برخی از مواردی را که باید درنظر بگیرید آورده‌ایم:

وضعیت ملک کنونی: اگر صاحب خانه هستید باید تصمیم بگیرید که می‌خواهید با آن چه کنید. اگر قصد فروش آن را دارید، با مشاور املاک درباره برنامه‌تان صحبت کنید. آیا وقت کافی دارید که منتظر پیشنهاد عالی بمانید یا به پول آن نیاز دارید و باید سریع خانه را بفروشید؟ البته مراقب باشید که این موضوع را چطور با مشاور املاک مطرح می‌کنید، زیرا ممکن است زرنگی کنند. به‌هرحال هرقدر هم عجله داشته باشید باید ملک‌تان را به بهترین قیمت بفروشید. اگر می‌خواهید آن را اجاره بدهید، با مشاور املاک صحبت کنید و بررسی کنید آیا خدمات‌شان رضایت‌بخش هست یا نه. بپرسید آیا خدماتی برای صاحب‌خانه‌هایی که خارج از کشور هستند دارند یا خیر. معمولا صاحب‌خانه‌هایی که خارج از کشور زندگی می‌کنند، درباره اجاره کمی با مشکل مواجه هستند. زیرا ممکن است در غیاب آنها مشاور املاک نتواند به تعهداتش درباره بررسی منزل و وضعیت مستأجر عمل کند و مشکلاتی ایجاد شود.
وضعیت بدهی‌ها و اقساط: اگر وام مسکن، اجاره یا هر وام دیگری دارید به آنها رسیدگی کنید. باید با بانک یا طلبکاران دیگر درباره این تعهدات مالی صحبت کنید تا ببینید چطور می‌توانید از خارج از کشور اقساط‌تان را به آنها بپردازید.
وضعیت تحصیل فرزندان: با مدرسه فرزندان‌تان درباره تغییرات قریب‌الوقوع صحبت کنید. برای انتقال وضعیت تحصیلی فرزندتان، به مدارک فعلی آنها در مدرسه نیاز خواهید داشت. باید ضمانت دهید که تمایل دارید در کشور جدیدتان از طریق ایمیل یا تلفن با مدرسه در ارتباط باشید. از مشاور درباره مسائل مربوط به مهاجرت به خارج برای فرزندتان راهنمایی بخواهید، ممکن است برایتان مفید باشد.
انجام واکسیناسیون و بررسی وضعیت ویزاها: اطمینان حاصل کنید که واکسیناسیون ضروری را به‌تازگی انجام داده‌اید و همه ویزاها را دریافت کرده‌اید. همه مدارک لازمی را که برای مهاجرت موقت یا طولانی‌مدت باید همراه‌تان باشد، مرتب کنید.
وضعیت وسایل ضروری: برای انتخاب و بسته‌بندی وسایل‌تان مهلت تعیین کنید. به برنامه‌تان پایبند باشید وگرنه این کارها وقت زیادی از شما خواهند گرفت.
۳. زمان کافی به کارهایتان اختصاص بدهید
زمان کافی به کارهایتان اختصاص بدهید

برخی شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی که کارکنان‌شان را برای مأموریت‌های بلندمدت به خارج از کشور اعزام می‌کنند، از چند روز یا چند ماه قبل این افراد را از مأموریتی که در پیش دارند آگاه می‌کنند. اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید، تا حد امکان وقت کافی به کارهای مهاجرت‌تان اختصاص دهید.

اگر می‌توانید خودتان زمان‌بندی شخصی داشته باشید، حداقل شش ماه را به آن اختصاص دهید. شما به هر لحظه از این زمان، برای انجام کارهایتان نیاز دارید؛ کارهایی همچون رسیدگی به اموال و دارایی‌ها، اتومبیل، حیوانات‌خانگی، بیمه، بسته‌بندی و حمل‌ونقل، کارهای بانکی، انتقال مدارک تحصیلی و نظایر آنها نیاز خواهید داشت.

این امکان وجود دارد که مجبور شوید خیلی سریع حرکت کنید. اگر این اتفاق افتاد ناامید نشوید. از دوست و آشناهایتان کمک بگیرید. هر چه افراد بیشتری به شما کمک کنند بهتر است.

۴. هر چه زودتر به‌دنبال محل اقامت در کشور جدیدتان باشید
آیا می‌خواهید زمانی‌که به‌دنبال خرید یا اجاره خانه هستید در هتل یا مسافرخانه بمانید؟

از خرید خانه به‌شکل اینترنتی خودداری کنید. بهتر است خانه را از نزدیک ببینید تا به دقت آن را بررسی کنید. ممکن است خانه‌ای که در اینترنت دیده‌اید خوب به‌نظر بیاید، اما در واقعیت جای وحشتناکی باشد. با حضور در محل، همسایه‌ها را کمی ارزیابی کنید. همچنین ببینید قیمت خانه با عقل جور در می‌آید یا بیش از حد گران است. می‌توانید خودتان یا یکی از اعضای خانواده بروید و آنجا را بررسی کنید. اگر کسی را در کشور جدیدتان می‌شناسید که به او اعتماد دارید، می‌توانید از او بخواهید این کار را به جای شما انجام دهد. حتی اگر استطاعت خریداری خانه یا آپارتمانی را در کشور جدید دارید، پیشنهاد می‌کنیم با اجاره شروع کنید. دراین‌صورت اگر محل نامناسبی را انتخاب کرده باشید یا به هر دلیلی دیگر نخواهید در کشور جدیدتان بمانید، ترک آن ساده‌تر خواهد بود. پس از گذشت حداقل شش ماه، مسلما راحت‌تر می‌توانید تصمیم بگیرید که آنجا بمانید یا نه. از طرفی درک بهتری از خانه‌های آن منطقه به دست می‌آورید و از آنجا که فشار کمتری روی خودتان حس می‌کنید، می‌توانید سرِ فرصت خانه مناسبی را برای خریدن پیدا کنید.

یک وکیل مهاجرت خوب بگیرید تا در معامله برای خرید دارایی در خارج از کشور کمک‌تان کند. این فرد باید از همه مسائل مالیاتی، هزینه‌ها، حق رهن ملک و شرایط خریدوفروش در کشور مقصد آگاهی کافی داشته باشد.

۵. حساب‌های بانکی‌تان را طوری تنظیم کنید که از خارج از کشور هم بتوانید با آنها کار کنید
امروزه کار انتقال پول بین کشورهای مختلف آسان‌تر شده و حتی نیازمند پرداخت کارمزدهای سنگین نیست. با بانک‌تان درباره گزینه‌های انتقال پول صحبت کنید. خیلی از بانک‌ها حتی امکان انتقال پول با تلفن‌همراه را در کشورهای دیگر هم فراهم می‌کنند. بنابراین همه گزینه‌های ممکن را بررسی کنید.

توصیه می‌کنیم حداقل یکی از حساب‌های بانکی جاری در کشور خودتان را باز نگه دارید، مگر اینکه برنامه‌تان این باشد که هرگز به کشور خودتان برنگردید. هر چه حساب بانکی‌تان را مدت بیشتری باز نگه دارید، اعتبارتان بیشتر می‌شود. هنگامی‌که برگشتید، مسلما استفاده از همان حساب بانکی قبلی‌تان بهتر است تا اینکه دوباره حساب جدید باز کنید. با بانکداری اینترنتی، آسان‌تر می‌توانید حسابی را که در کشورتان باز گذاشته‌اید بررسی کنید.

در بعضی کشورها، دسترسی به پول خیلی سخت‌تر از کشورهای دیگر است. حتما درباره چالش‌ها و راه‌حل‌ها در این زمینه با بانک‌تان و نیز با یک مشاور مالی معتبر که درباره کشور مقصدتان اطلاعات کافی دارد صحبت کنید.

۶. اطمینان یابید افرادی که در کشور مقصد می‌شناسید، هنوز هم در آنجا زندگی می‌کنند
با آنها ارتباط برقرار کنید. اگر نیاز به اطلاعات داشته باشید، آنها می‌توانند کمک‌تان کنند. درباره برنامه‌تان با آنها صحبت کنید. احتمال زیادی دارد که اطلاعات‌شان را درباره کشور مقصدتان در اختیارتان قرار دهند.

۷. لوازم زندگی موردنیازتان را بررسی کنید
لوازم زندگی موردنیاز

این یک واقعیت است که ما به بسیاری از چیزها برای زندگی نیاز نداریم. بااین‌حال، خانه‌های ما همیشه پر از وسایلی است که در طی سال‌ها انباشته‌ایم. بسیاری از این وسایل را استفاده نمی‌کنیم و حتی به آنها نیاز هم نداریم. به جای اینکه همه آن وسایل به‌دردنخور را با خودتان ببرید یا برای ذخیره آنها هزینه کنید، یک ارزیابی درست و صادقانه از متعلقات‌تان داشته باشید و هر چیزی را که واقعا نیاز ندارید، رد کنید. بعضی از آنها را اهدا کنید یا به افرادی که می‌شناسید بدهید. با این کار هم سبک‌تر سفر می‌کنید و هم دیگر نگران وسایلی که به امانت گذاشته‌اید نخواهید بود.

۸. بخشی از اموال‌تان را به پول تبدیل کنید
می‌توانید بعضی وسایل را که ارزش مادی دارند و به پولش نیاز دارید بفروشید. از آگهی آنلاین استفاده کنید و اموال‌تان را در فهرست وب‌سایت‌های مخصوص این کار قرار دهید تا به فروش بروند. حتی اگر زمان‌تان کم است می‌توانید به‌شکل یک‌جا آنها را برای فروش بگذارید، چون در این صورت سریع‌تر به فروش می‌رسند. به افراد بگویید که قصد مهاجرت به خارج را دارید و همه آن وسایل را می‌خواهید یک‌جا بفروشید. مردم عاشق این هستند که برای معامله چانه بزنند!

احساسات به خرج ندهید. هر وسیله اضافی به معنای هزینه اضافی در حمل‌ونقل است. همچنین گاهی اوقات، ممکن است حوادث ناخواسته‌ای پیش بیاید. مثلا کانتینرهای حمل‌ونقل در دریا غرق شوند یا وسایل باارزش‌تان به‌دلیل برخورد خشن خدمه یا حوادث ناگوار دیگر آسیب ببینند. اگر این وسایل شکستنی باشند یا مانند کلکسیون اشیای عتیقه ارزشمند باشند، جز ضرر چیزی نصیب‌تان نخواهد شد. بهتر است یا آنها را در کشور خودتان به امانت نزد شرکت‌های مخصوص این کار بسپارید یا اینکه آنها را بفروشید و به پول نقد تبدیل کنید. همچنین سعی کنید همه وسایلی را که می‌برید بیمه کنید.

۹. همه گزینه‌های ممکن برای حیوانات‌خانگی‌تان را بررسی کنید
بعضی افراد، ممکن است آنها را به دوست یا عضوی از خانواده بسپارند تا از آنها نگهداری کند. اما بعضی دیگر تصمیم می‌گیرند آنها را با خودشان ببرند. اگر می‌خواهید حیوان‌خانگی‌تان را با خودتان ببرید، نکات زیر را درنظر بگیرید:

آیا نگهداری از این حیوان در کشور مقصد مجاز است؟
آیا حیوان‌خانگی‌تان تحت قرنطینه قرار خواهد گرفت؟ چه مدت و با چه هزینه‌ای؟
این حیوان قرار است چطور سفر کند؟ درباره شرایط ایمنی، هزینه‌ها و موارد موردنیاز مانند گذرنامه مخصوص حیوانات‌خانگی پرس‌وجو کنید.
سلامت حیوان‌تان چطور است؟ حیوان‌ خانگی شما باید به‌طور کامل واکسینه شود و برای مسافرت از نظر پزشکی آماده باشد. ممکن است کشور مقصدتان شرایط دیگری را هم درنظرگرفته باشد. وکیل مهاجرت می‌تواند درباره این مسائل به شما اطلاعات بدهد.
بررسی کنید که آیا حیوان‌خانگی‌تان برای سفر به اندازه کافی قوی هست یا نه. برخی حیوانات نحیف، پیر یا معلول توانایی سفر را ندارند و ممکن است به تروما یا آسیب‌های شدید دچار شوند.
۱۰. درباره گواهینامه رانندگی‌تان در کشور مقصد پرس‌وجو کنید
بعضی از کشورها گواهینامه‌ای را که از کشور خودتان اخذ کرده‌اید و یا گواهینامه بین‌المللی را قبول دارند. برخی دیگر از شما می‌خواهند پس از مدت زمان مشخصی، آزمون محلی خودشان را انجام دهید. بهتر است منتظر آن آزمون نمانید و زودتر با شرایط محلی آنجا برای رانندگی آشنا شوید. مسلما تا زمان برگزاری آزمون، اگر با قوانین محلی آشنا نباشید رانندگی در آنجا برایتان سخت خواهد شد.

۱۱. به محل کارتان اطلاع دهید
اگر برنامه شما مهاجرت از طریق کار نیست، باید از سیاست‌های محل کارتان برای استعفا پیروی کنید. حتما باید به آنها زمان کافی بدهید تا درباره استعفای شما تصمیم بگیرند. البته لزومی ندارد (و ما هم توصیه نمی‌کنیم) که همان اوایل کار این موضوع را به آنها اعلام کنید. اگر رفتن شما تأثیرات قابل‌توجهی روی محل کارتان نمی‌گذارد، تا قبل از ردیف‌شدن همه برنامه‌تان چیزی به آنها نگویید. دلیلش این است که ممکن است از مهاجرت منصرف شوید یا اینکه آنها زودتر از آنچه باید شما را وادار به استعفا کنند. ممکن است حتی حقوق یک ماه هم برایتان مهم باشد.

منبع:chetor.





مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: